Vakantie

Bijzondere reis door Israël en PalestinaIsraëlreis met Toine van Teeffelen in Bethlehem - bij de muur
Nes Ammim heeft samen met het Arab Educational Institute in Bethlehem een tiendaagse reis ontwikkeld waarbij u de kans krijgt om indrukken op te doen van beide zijden. Vraagt u zich af wat de rol van cultuur, religie en politiek is in het dagelijks leven van Israëli’s en Palestijnen? Tijdens deze tiendaagse reis krijgt u hierop antwoorden van organisaties en personen die bereid zijn over grenzen heen te kijken. Achter het nieuws en voorbij de muren.
In dit tiendaagse reisprogramma zullen de deelnemers Israël en Palestina verkennen en meer te weten komen over de recente politieke ontwikkelingen en het religieuze en sociale leven in Palestina en Israël. Er zal met name aandacht zijn voor het dagelijks leven van lokale gemeenschappen. Deelnemers zullen een beter begrip verwerven van de politieke situatie in het gebied, het religieuze landschap en de dynamiek tussen seculiere en religieus-orthodoxe levensstijlen.
We willen graag groepen uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland rondleiden, waaronder kerkelijke groepen, studieverenigingen, studentengroepen en politieke groeperingen. De reis kan in een van de volgende maanden georganiseerd worden: januari, februari, maart, juni en november.

 Meer weten?


Aanmelden of contact?
Nes Ammim: Maaike Hoffer, dialogue@nesammim.com
Arab Educational Institute: Toine van Teeffelen, tvant@p-ol.com  

***********************************************************************************************************************************************************************************************************************

Behoefte aan warmte? Kom een maand naarHet vakantiehuis  
Nes Ammim! 

U ontvangt: Voor 7500 sjekel (ongeveer 1700 euro per maand, prijs geldt voor 5 personen, voor meer personen geldt een toeslag) kunt u een vakantiehuis huren in Nes Ammim. Een ultieme kans om er even tussenuit te gaan, deel uit te maken van een bijzondere gemeenschap en bij te dragen aan de ideologie van Nes Ammim. Er zijn ook andere accommodaties beschikbaar, in diverse prijsklassen. Zie hier voor meer informatie, ook voor de prijzen van de maaltijden. De prijzen zijn aangegeven in sjekel. Om de actuele wisselkoers te berekenen, zie deze link

  • gratis: gebruik van het zwembad en de mogelijkheid om deel te nemen aan talloze activiteiten die door de gemeenschap worden georganiseerd. 
  • tegen een kleine vergoeding: 
    (optionele) deelname aan een interessant
    studieprogramma, drie maaltijden per dag en 
    wasservice

Voor reservering of extra informatie mail
gelieve in het Engels naar: vs@nesammim.com.

 
            

Terug naar de homepage