Werken in Nes Ammim

Fotoweb vacatures (2)In Nes Ammim wordt hard gewerkt. Omdat het hotel de grootste bron van inkomsten is, werken veel vrijwilligers in de toerismebranche. Aan de receptie, op kantoor, in de bediening, de huishouding of voor de technische dienst. Zo maken ze het verblijf voor alle gasten zo aangenaam mogelijk. Wil je weten welke vacatures wij hebben in Nes Ammim, klik dan op de Vacatures.

Het Centre of Learning and Dialogue verzorgt een interessant studieprogramma voor de vrijwilligers. Ook worden er lezingen en rondleidingen georganiseerd voor de gasten. Sinds het najaar van 2002 vinden in Nes Ammim interreligieuze en interculturele ontmoetingen plaats.

Omdat Nes Ammim een internationale gemeenschap is, komt er bij de organisatie van het dorp veel kijken. Ook op het gebied van bestuur, personeel, boekhouding en de organisatie van de activiteiten van het Centre of Learning and Dialogue wordt daarom veel werk verzet.

De afdeling 'Village' zorgt ervoor dat Nes Ammim bewoonbaar blijft voor haar vrijwilligers. Zij houden de gemeenschappelijke gebouwen schoon, doen de was, beheren en verhuren accommodatie, houden de tuin mooi en netjes en zorgen voor kinderopvang en onderwijs in de moedertaal van de kinderen.

Kortom: genoeg leuk werk om te doen!

Terug naar de homepage