Nes Ammim Jubileumfeest 2023

15 april 1963. Op die datum vestigden zich de allereerste bewoners, een Zwitsers gezin en een Nederlandse vrijwilliger, in Nes Ammim. Dat betekent dat in 2023 Nes Ammim 60 jaar zal bestaan. En dat moet uiteraard gevierd worden!

Jubileumviering op 22 april 2023
Wij nodigen u allen uit voor het 60-jarig jubileumfeest van Nes Ammim op zaterdagmiddag 22 april in de Geertekerk te Utrecht. Het belooft een enerverende dag te worden, waarbij we elkaar kunnen ontmoeten, herinneringen ophalen en we laten ons bijpraten over Nes Ammim. Naast interessante sprekers in het plenaire deel, kunt u meedoen met verschillende workshops. We gaan discussiëren, luisteren, proeven! De details (tijd en inhoud) en aanmeldformulier volgen half februari op deze pagina. De voertaal van het plenaire gedeelte zal in het Nederlands zijn, maar iedereen is uiteraard welkom.

Bar evening
In de avond voorafgaand, dus op 21 april, is er een ‘ouderwetse’ bar evening. Voor jongeren en jong-van-geesten. We kunnen met zijn allen in een hostel in de buurt van Utrecht verblijven, waar de baravond gehouden wordt zoals we die kennen uit Nes Ammim: met gezelligheid, een kampvuur en een heuse pubquiz! Ben je erbij? Vul dan onderstaand formulier in vóór 1 februari zodat wij op tijd voor je kunnen kunnen reserveren. De kosten per persoon zullen rond 50 euro zijn inclusief drankjes en ontbijt. Als je hebt gereserveerd krijg je uiterlijk 1 maart een bevestiging per email met tijd+locatie. Vul dan ‘ja’ in bij slaapplaats.

[In the evening of April 21, we would also like to invite young and old to an ‘old-fashioned’ bar evening. We can all stay in a hostel near Utrecht, where the bar evening will be like it always was in Nes Ammim, or even better. With fun, a campfire and a real pub quiz! Are you there? Fill in the form below before 01-02-2023. Fill in ‘ja’ for slaapplaats/sleepingplace]

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world