Fondsenwerving

HELP ons vermenigvuldigen

Voor elke euro die u geeft, krijgen wij er vier!

Vanuit de onopgeefbare verbondenheid van Kerk en Israël is Nes Ammim een plek van dialoog geworden voor de diverse bevolkingsgroepen in Israël. Dat werk willen wij graag voortzetten met goede faciliteiten voor onze vrijwilligers.

Dat is voor nu een grote uitdaging. Om het dorp –en daarmee de community van vrijwilligers- toekomstbesteding te maken, moet er grondig gerenoveerd worden. Veel gebouwen zijn al decennia oud en hebben meer nodig dan alleen dagelijks onderhoud. Daarom is renovatie noodzakelijk voor Nes Ammim.

Nes Ammim heeft een fonds gevonden dat wil helpen investeren in het dorp. Maar niet zonder voorwaarden. We zijn zelf aan zet om donaties op te halen, elke euro wordt vervolgens door het fonds verviervoudigd. Een unieke kans voor ons om de grote investeringen te kunnen betalen. Maar dan hebben we wel uw hulp nodig!

Dit zijn de bedragen die wij (samen met Nes Ammim Duitsland) moeten opbrengen om de projecten te kunnen uitvoeren.

1.Vervangen van asbestdaken op de verblijven van vrijwilligers en gasten  EURO 38.000

2.Uitbreiden van het Studiehuis (Centre for Learning & Dialogue)  EURO 125.000

3.Renovatie appartementen voor (dialoog)groepen  EURO 160.000

4.Renovatie community-centre (zoals eetzaal) van vrijwilligers  EURO 12.000

Help ons vermenigvuldigen! Maak het gewenste bedrag over op NL51INGB0000055556 t.a.v. Stichting Nes Ammim Nederland onder vermelding van het project dat u wilt steunen. Wilt u geen keuze maken, vul dan ‘fondsenwerving 2020’ in. Of scan eenvoudig onderstaande de QR code met uw mobiele apparaat.

(geldig t/m 3 oktober 2020)

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world